Log in

I forgot my password

Latest topics
» Kereta utk fresh grads
welcome 2 : upmkb forum EmptyWed Jun 03, 2009 11:58 am by serama

» raf, cd basikal idup agi
welcome 2 : upmkb forum EmptySat May 16, 2009 4:37 pm by rafnie

» epi nombor baharu.
welcome 2 : upmkb forum EmptySat May 16, 2009 4:33 pm by rafnie

» mahzan jadik pegawai
welcome 2 : upmkb forum EmptySat May 16, 2009 4:32 pm by rafnie

» apan padam yang tak best
welcome 2 : upmkb forum EmptyMon Apr 20, 2009 4:10 pm by fizi

» bagaimana untuk menghantar gambar?
welcome 2 : upmkb forum EmptySun Dec 14, 2008 2:31 pm by rafnie

» RULES: New Member pls READ before POSTING!!!!!
welcome 2 : upmkb forum EmptyThu Oct 16, 2008 4:10 pm by upmkb

» Your first subject
welcome 2 : upmkb forum EmptyTue Oct 14, 2008 3:35 pm by upmkb

Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 15 on Fri Jul 19, 2013 3:08 pm
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Ranking
[Pak Guard MEMBER]
1 post
[Prebet MEMBER]
50 post
[Kadet MEMBER]
100 post
[Lans. Koperal MEMBER]
200 post
[Koperal MEMBER]
300 post
[Sarjan MEMBER]
400 post
[Leftenan Muda MEMBER]
500 post
[Leftenan MEMBER]
600 post
[Kapten MEMBER]
1000 post

Current date/time is Fri Apr 26, 2019 2:13 am


  • utama

    Topics
    Posts
    Last Posts
  • General


    welcome to upmkb forum !!! rajin2 la lawat forum ni, kita meriahkan forum ini jz for warga upmkb !!! bincangla topik apa2 pn, keilmuan, gosip apa2 saja. anda bebas mengeluarkan pendapat masing2 tapi ada tertib nya, jgn la sampai gaduh2 kat sini, isu2 yg sensitiviti tu tak leh la !!!
    Moderator: Moderators
    1 Topics
    1 Posts
    Tue Oct 14, 2008 3:35 pm
    upmkb Your first subject
  • Rules


    RULES: New Member pls READ before POSTING!!!!!
    1 Topics
    1 Posts
    Thu Oct 16, 2008 4:10 pm
    upmkb RULES: New Member pls READ before POSTING!!!!!
  • cadangan, bantahan, komen


    Sebarang cadangan, bantahan, komen, atau apa-apa sahaja yang berkaitan dengan laman forum tok upmkb student ni. Komen yang membina la ye...
    2 Topics
    50 Posts
    Mon Oct 19, 2009 3:54 pm
    zulkhairi_nanas Kembali aktifkan Forum UPMKB !!!
  • Pengumuman : PENTING !! tentang [Gallery]


    Harap Maklum !! gambar2 boleh di hantar melalui email kepada moderator [fizi.Aniki,Rafnie,upmkb] untuk di upload ke www.flickr.com ini kerana, space tok gallery gambar di forum upmkb tidak besar, tak muat nak letak gambar byk2, kalo nak letak byk kene bayar, so kita cari jalan mudah. dan satu lagi, kalo leh upload pon, masih ada prob kerana trlalu lambat tok mengupload di forum ini. anada boleh melawat ke gallery upmkb di flickr >>> http://www.flickr.com/photos/32588951@N04/<<<
    0 Topics
    0 Posts
  • Gallery Gambar UPM Kampus Bintulu


    sila kunjungi webpage flickr inihttp://www.flickr.com/photos/32588951@N04/
    1 Topics
    25 Posts
    Sun Dec 14, 2008 2:31 pm
    rafnie bagaimana untuk menghantar gambar?
  • WAJIB letak no. matrik & perkenalkan diri !!!


    sebenarnya.... mmg wajib kenalkan diri, elok letak no. matrik, nama penuh, perkenalkan diri. sbb byk mslh akan berlaku jika tidak letak no. matrik, student dan bekas student akan berani posting benda2 ngarut lowya.. so sblum benda3 tu terjadi, baek letak, sbb mayb tahun dpn ak akan check balik member2 forum ni, sapa2 tak letak no. matrik dn tak perkenalkan diri dgn btl, ak trpaksa kick/delete. ak tak mau forum ni terkubur... di sbbkan masalah2 remeh mcm ni.. small thing ma dun make more n more problems. jz simple arahan.. susah kan nak didik org, ke snang nak ajar org? mana satu betul??? klo kita tak mulakan dlu... nnt lama2 smua member forum baru tak kan buat... harap smua faham. entah la, kepada sapa2 yg malu taw segan,,, di harap leh ubah smua tu. berani kerana BENAR....... TAKUT kerana SALAH, bercakap la benar walaupun pahit... huhuhu... :face: rileks ak tak mara. nasihat je...... plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
    1 Topics
    1 Posts
    Sun Nov 23, 2008 5:27 am
    upmkb [SETUJU vs TAK SETUJU] vs [malu vs tak malu] vs [WAJIB vs TETAP WAJIB]
  • upmkb ALUMNI 2002-2005

    Topics
    Posts
    Last Posts
  • upmkb student 2005 until now !!

    Topics
    Posts
    Last Posts
  • bacelor student upmkb

    Topics
    Posts
    Last Posts
  • kolej sri Rajang

    Topics
    Posts
    Last Posts
  • aktiviti kolej


    Perbincangan tentang aktiviti yg akan datang (dan yg telah pergi). letak la apa2 aktiviti yg mahu di cadangkan mana tahu bdk2 nak join ke?
    4 Topics
    53 Posts
    Sat Feb 07, 2009 6:32 am
    fizi reunion of all KSR MTM
  • berita & memo


    apa2 news ataw memo yg korang nak umumkankat sini ...
    4 Topics
    42 Posts
    Mon Jan 12, 2009 11:49 am
    zulkhairi_nanas SALAM TAKZIAH BUAT KELUARGA PAK NGAH
  • aduan & masalah


    Nak mengadu apa2??? Any prob yg berkaitan kolej?? Masalah toilet, makcik cleaner, etc.
    4 Topics
    73 Posts
    Tue Feb 03, 2009 11:57 pm
    fizi konfius....
  • cadangan & komen


    Ada apa-apa komen tentang atau untuk MTM? Nak cadangkan aktiviti yang menarik or nak join aktiviti?
    0 Topics
    0 Posts
  • Kerjaya @ jawatan kosong

    Topics
    Posts
    Last Posts
  • Entrepreneurship & Business

    Topics
    Posts
    Last Posts
  • Entrepreneurship & Business


    kepada mmber2 yg nak berniaga nak jd usahawan berjaya, mai la bincang2 kat sini, kupas isu2 bisnes skrg, nak bg tips2, pendapat ttg bisnes pn leh, apa2 la jnji berkaitan ngn tajuk k!
    3 Topics
    11 Posts
    Sun Jan 24, 2010 2:52 pm
    panda_chan catcheye Malaysia
  • Kursus, Latihan & Praktikal

    Topics
    Posts
    Last Posts
  • kursus, latihan & praktikal


    korang rajin2 la promote kursus ke latihan apa la. fre ke berbayar ke. bg tau kat sini. gus ni tok korang nt interview snang dpt keje sb korang rajin p kursus ke latihan ke. apa2 la
    0 Topics
    0 Posts
  • Tips-tips & Petua

    Topics
    Posts
    Last Posts
  • tips2 & petua..


    tips2 berkaitan, wat la tread korang kat sini, apa2 tips letak la ...
    8 Topics
    50 Posts
    Sun Jan 24, 2010 2:48 pm
    panda_chan Catcheye Malaysia
  • Download, share link & more..

    Topics
    Posts
    Last Posts
  • Gamez wolrd

    Topics
    Posts
    Last Posts
  • games maniac


    KHAS untuk kaki Gamez MANIAC ......!!!!!!!!!!!!! (pc/PS/XboX/gamecube/gameBoy/wii/GBA/DS/PSP)
    13 Topics
    84 Posts
    Thu Feb 19, 2009 5:22 pm
    fizi farm frenzy 2
  • Dunia Permotoran

    Topics
    Posts
    Last Posts
  • Kereta


    Hanya untuk bersembang pasal kereta je......
    5 Topics
    56 Posts
    Wed Jun 03, 2009 11:58 am
    serama Kereta utk fresh grads
  • Motor


    Hanya untuk yang berkaitan dengan motor sahaja........
    0 Topics
    0 Posts
Who is online?

In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests
Most users ever online was 15 on Fri Jul 19, 2013 3:08 pm

Registered Users: None


Legend : [ Moderators ][ Developer ]

Our users have posted a total of 1733 messages

We have 126 registered users

The newest registered user is jeneac


  • New postsNew posts
  • No new postsNo new posts
  • Forum is lockedForum is locked